Vaste overkappingen

Het hele jaar genieten

Een Pallazzo aluminium terrasoverkapping maakt het mogelijk om het gehele jaar optimaal te genieten van het buitenleven. In combinatie met een Pallazzo glazen schuifwand creëert u een all-season buitenverblijf aan uw huis. Of het nu warm, koud, nat of droog is, u ervaart de charmes van ieder seizoen in uw eigen tuin.

De Pallazzo overkappingen en schuifwanden staan bekend om hun betrouwbaarheid en kwaliteit.

Type 4 XXL

Pallazzo terrasoverkapping type 4 is dé oplossing als u een grotere vrije overspanning van de goot wilt. Dankzij een staalversteviging is een overkapping mogelijk van 6 meter breed en 4 meter diep met glas, met slechts twee palen. Grote voordelen hiervan zijn meer licht en een grotere vrije doorgang.Versterking Type 4

Om een grote overspanning met slechts twee palen te kunnen bouwen, brengen we onzichtbare versterking aan in de liggers of goot van de veranda. Zo is een vrije overspanning tot 6 meter mogelijk, met een diepte van 4 meter met glas. Uiteraard voldoen de Pallazzo veranda’s aan de wetgeving rond sneeuw- en windbelasting.

Type 3

Pallazzo terrasoverkapping type 3 is een moderne aluminium terrasoverkapping, uitgevoerd met een moderne goot en bijpassende palen. Deze overkapping heeft een minimalistisch design en past bij een moderne architectuur. Voor grotere overspanning kunnen we de goot versterken met staal, zonder dat een extra paal wordt gebruikt.Versterking Type 3

Indien nodig brengen we onzichtbare versterking aan in de liggers of moderne goot van dit type veranda. Dat maakt een zo groot mogelijke overspanning met zo min mogelijk palen mogelijk. Een groot voordeel hiervan is meer licht en een grotere vrije doorgang. Uiteraard voldoen de Pallazzo veranda’s aan de wetgeving rond sneeuw- en windbelasting.

Optioneel: glazen schuifwand

  • Door de plaatsing van twee dubbele loopwagens onder elk schuifdeel, zijn deze, zelfs bij grote afmetingen, buitengewoon eenvoudig en licht te bedienen. Alle schuifdelen zijn voorzien van zogenaamde meenemers waardoor u de schuifwand kunt openen en sluiten door slechts aan het eerste schuifdeel te trekken of te duwen.

 

  • Optioneel is de schuifwand uitvoerbar met een vergrendelbaar design handgreep. Standaard wordt het geleverd met een RVS/Inox ronde greep

 

  • Op maat gemaakt betekent dat de schuivende delen altijd symmetrisch worden verdeeld en de overlapping van het glas altijd gelijk is (41mm). Hierdoor ontstaat een rustig geheel.

 

  • De lage onderrail van 20 mm is losgekoppeld van de looprail. Hiermee wordt voorkomen dat de lak van de looprail beschadigt tijdens het openen en sluiten. De onderrail is altijd in de kleur van de schuifwand.

Wintertuin

Combineer de Pallazzo overkapping met glazen schuifwanden en zijwanden om nog langer te genieten van het ‘outdoor living’. De Pallazzo zijwanden zijn opgebouwd uit een gerenommeerde aluminium profielserie en geproduceerd met sterke verstekverbindingen. Daardoor kunnen de zijwanden over de volledige hoogte uit één stuk worden beglaasd. De zijwanden sluiten naadloos aan bij het dak. Ook hier geen schroeven in het zicht.

Meer weten?
Neem contact met ons op!